Γλυκό Μωσαϊκό

Γλυκό Μωσαϊκό

Γλυκό Μωσαϊκό

Cake Mosaique

Η Συνταγή

Λιώνετε 250 γρ (1 1/2) φλιτζ. τσαγιού βούτυρο ή βιτάμ αποσύρετε από τη φωτιά και προσθέτετε 200 γρ (1 φλιτζ) τσαγιού ζάχαρη άχνη, 50 γρ (5 κουτ. σούπας) κακάο Γιώτης, 40 γρ (5 κουτ σούπας) κονιάκ και ανακατεύετε καλά. Προσθέτετε 250 γρ μπισκότα τριμμένα προαιρετικά 100 γρ καρύδια  και ανακατεύετε καλά. 

Αφήνετε το μείγμα να κρυώσει και να σταθεροποιηθει, το απλωνετε σε αλουμινόχαρτο ή αντικολλητικό χαρτί και το τυλίγετε. Το βάζετε στην κατάψυξη να παγώσει. Κόβετε σε μερίδες και σερβίρετε.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Ντοστογιέφσκι στον κινηματογράφο - 8 ταινίες

Σαμπεθάι Καμπιλής